Goedkoop overnachten in Winterberg? Dan is een hostel met prijzen vanaf €32 per nacht een zeer goede optie! Er zijn er twee  die we aanraden, te weten Big Mountain Resort en Erlebnisberg Kappe. Beiden zijn op loopafstand van onder ander de skipiste, het bikepark en de panoramabrug. Zeker in de wintermaanden zijn de accommodaties snel volgeboekt, dus het is aan te raden snel een reservering te maken. Annuleren is indien nodig in de meeste gevallen een optie.

Big Mountain Resort

Big Mountain hostel

Prijzen en beschikbaarheid

Erlebnisberg Kappe

Hostel Erlebnisberg

Prijzen en beschikbaarheid

Big Mountain Resort is gelegen op een rustige plek aan de rand van Winterberg, vlak naast de skipiste en de Belevenissenberg Kappe. Wil je ski's huren? Dit kan bij Big Mountain zelf! Verder beschikt de accommodatie over een restaurant, bar en snackbar, gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid. Je kunt kiezen uit kamers van 1 tot 4 personen en de badkamers worden gedeeld met andere gasten.

Hostel Erlebnisberg Kappe ligt 200m bij Big Mountain vandaan en dus ook pal naast de skipiste en de belevenissenberg. Je hebt er de keuze uit kamers van 2 tot 5 personen met gedeelde en privé badkamers. Verder kun je er gebruik maken van een sauna, gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid.

Meer accommodaties bekijken? Dat kan met de zoekfunctie hieronder.