Winterberg beschikt over een aantal fantastische hotels. Maar wees er snel bij! Zeker in het winterseizoen en in vakantieperiodes, want dan zijn vele hotels ruim van tevoren al volgeboekt. Het is daarom aan te raden om alvast de reservering van je accommodatie veilig te stellen. In de meeste gevallen is het mogelijk om gratis te annuleren.

Tips: 3-Sterren (vanaf €65)

Hotel Winterberg Resort

Hotel Winterberg Resort
Net buiten het dorp gelegen direct aan de skipiste en tevens aan de voet van de hoogste berg in Sauerland, de Kahler Asten. Hotel Winterberg Resort is erg populair onder wintersporters, rustzoekers, wandelaars, fietsers, motorrijders en gezinnen om te overnachten.

Pension Nuhnetal

Pension Nuhnetal
Centraal gelegen met beschikking over een zwembad, sauna en infraroodcabine. Ook zijn er een massageruimte en schoonheidssalon.

Central Hotel Winterberg

Central Hotel
Midden in het gezellige centrum gelegen vlakbij alle winkels, barretjes, restaurants en het treinstation. Bovendien is het op loopafstand van de skipiste. Geschikt voor kinderen en populair onder wintersporters, wandelaars, fietsers en motorrijders.

Das Kleine Alstadthotel

Kleines Altstadt
De recenties van bezoekers zijn allemaal lovend over de gastvrijheid van dit kleine, gezellige en centraal gelegen hotelletje.

Tips: 4-Sterren (vanaf €85)

Der Brabander

Der Brabander
Van alle gemakken voorzien en erg populair onder Nederlanders zoals de naam 'Der Brabander' al doet vermoeden. De staff spreekt Nederlands. Het hotel is aan de skipiste gelegen en op loopafstand van het centrum van Winterberg.

Oversum Vital Resort

Oversum Vitalresort
Dit zeer bijzondere ei-vormige gebouw staat bekend als het moderne Oversum Vital Resort. Dit stijlvolle complex beschikt onder meer over een groot wellnescenter, twee restaurants en een bar. Voor wie zich optimaal in de watten wil laten leggen is dit de perfecte accomodatie!