Wintersport: Skiën & Snowboarden

Skiën in Winterberg

Skiën of snowboarden in een wintersportgebied dichtbij Nederland? Dan is Winterberg de beste keuze. Het gebied beschikt over 27,5 kilometer aan pistes en door de vele sneeuwkanonnen is jaarlijks 3 maanden sneeuwplezier gegarandeerd! Doordat het Sauerlandse dorp zo dichtbij Nederland licht is het een perfecte locatie om een dagje van de sneeuw te genieten. Maar natuurlijk ook voor een weekendje of zelfs een vakantie van een week!


Het gebied

Het gebied bestaat in totaal uit een lengte van 27,5 kilometer aan aaneengesloten pistes, 27 liften en 260 sneeuwkanonnen!

Het gebied
Skipas

Met de Wintersport-Arena Card heeft u niet alleen toegang tot de pistes in Winterberg, maar ook die van zeven andere gebieden!

Skipas
Scholen

Nog een lesje nodig? Een overzicht van de scholen en de kosten voor het nemen van een les.

Scholen
Verhuur

Een overzicht van de verhuurders inclusief een vergelijking van de prijzen van het materiaal.

Verhuur
Pistekaart

Een volledige kaart met alle pistes van het gebied. Op deze kaart staan alle liften en pistes. De kaart is te downloaden in pdf formaat.

Pistekaart
Sneeuwzekerheid

Jaarlijks 90 dagen sneeuw wordt verzekerd door de vele besneeuwingsinstallaties die de natuur indien nodig een handje kunnen helpen.

Sneeuwzekerheid
Webcam

Bekijk hier live de pistes. We hebben in totaal 12 webcams met uitzicht over het gebied waarop je kunt zien hoe druk het is en hoe de pistes er bij liggen.

Webcam
Rodelen

Rodelen is leuk voor jong en oud! Er zijn drie rodelliften waarmee je met slee en al omhoog gesleept kunt worden, om vervolgens lekker naar beneden te kunnen glijden!

Rodelen
Fotoalbum

Neem een kijkje in dit fotoalbum voor een betere impressie van alle sneeuwpret!

Foto's

 
Home
Overnachten
Vakantieparken
Hotels
Appartementen
Hostels
Wintersport
Skigebied
Skipas
Skiles
Skiverhuur
Pistekaart
Sneeuwzekerheid
Webcam
Rodelen
Foto's
Activiteiten
Wandelen
Mountainbiken
Klimmen
Zomerrodelbaan
Zwemmen
Bowlen
Karten
Bobsleeën
Panoramabrug
Kahler Asten
Skischans
Tips
VVV Winterberg
Weekend Winterberg