Puzzel, zoek en combineer in een van de Escape Rooms en ontrafel samen het mysterie! Deze uitdagende indoor activiteit in Winterberg is beschikbaar in het Duits, Nederlands en Engels en wordt aangeboden voor minimaal twee tot maximaal acht personen met verschillende expertise niveaus.

De Escape Rooms

Escape Room terug in de tijd

Terug in de Tijd
Ga terug in de tijd en beland in de originele setting van de jaren ’70! Volg het verhaal van Louisl Petronella. Zij wilde de raadsels van haar oom oplossen, maar helaas zonder succes. Vandaar worden jullie nu uitgedaagd het raadsel te ontrafelen! Gaat het jullie lukken? Uiteraard onder vrolijke begeleiding van muziekhits uit deze tijd!

Beginner / Gevorderde
2 – 4 personen
Spelduur 60 Minuten
Volwassenen €25,- p.p. / Kinderen 10 – 15 jaar €15,- p.p.

De Verdwijning van Max
Een verdachte verdwijning. Een boel openstaande vragen als resultaat… De politie heeft niet precies kunnen achterhalen wat er die avond is gebeurd. Daarom wordt er een speciaal forensisch team ingezet om alle eindjes alsnog aan elkaar te knopen. En dat forensisch team, dat zijn jullie!

Niveau aan te passen op groepsniveau (beginner tot expert)
4 – 8 personen
Spelduur 90 minuten
Volwassenen € 37,50 p.p., niet geschikt voor jongeren < 14 jaar

Openingstijden

Dagelijks van 10.00u tot 20.30u

Reserveringen

Vooraf reserveren wordt aanbevolen. Reserveren kan eenvoudig via het boekingssysteem op onze website, maar ook telefonisch of per e-mail. Kijk voor meer informatie en boekingen op onze website!

Contactgegevens

Renauweg 48
59955 Winterberg-Altastenberg
info@escaperoomwinterberg.de
www.escaperoomwinterberg.de
+49 1516 4974348