Genieten van een spectaculair uitzicht kan op de Panoramabrug in Winterberg! Deze 400 meter lange brug bevindt zich op het terrein van de Erlebnisberg Kappe. Vanaf de brug kan uitgekeken worden over het dorp, de mooie natuur, het bikepark, de bobsleebaan en zelfs de St. Georg Skischans is in de verte te zien. Naast het mooie uitzicht zijn er diverse klim en klauter toestellen voor sportievelingen. Zeker bij kinderen vallen deze erg in de smaak, maar ook volwassnenen kunnen hier veel plezier aan beleven.

panoramabrug2
panoramabrug1
panoramabrug 3
panoramabrug4Aan het einde van de brug heb je de keuze om met een glijbaan of met de trap naar beneden te gaan. Eenmaal beneden aangekomen begint het ‘natuurbelevenispad’. Dit pad loopt via een leuke route terug naar het begin van de brug. Tijdens de route kom je diverse verrassingen tegen die met de natuur te maken hebben.

De Panoramabrug is ook geschikt voor minder validen. Het is aan het einde van de brug namelijk ook mogelijk om via dezelfde weg over de brug terug te lopen. De klimtoestellen vormen geen obstakels want hier kan omheen gelopen worden.

Openingstijden

Zomer Van 9:30 tot 19:00*
Winter Van 10:00 tot zonsondergang*

*Afhankelijk van weersomstandigheden

Prijzen

Regulier Prijs
Volwassene
Kind (4 t/m 15 jaar)
Kind (0 t/m 3 jaar)
Familiekaarten
1 volw. + 2 kinderen
2 volw. + 1 kind
2 volw. + 2 kinderen
Ieder extra kind
Groepstarieven*
Volwassenen p.p.
Kinderen p.p.
€ 6,00
€ 5,00
Gratis
Familiekaarten
€ 15,00
€ 16,00
€ 21,00
€ 4,00
Groepstarieven
€ 5,50
€ 4,50

*Groepstarieven gelden van groepen met 10+ personen
**De prijzen zijn bijgewerkt op 22-07-2016

Locatie

De locatie van de Panoramabrug in Winterberg is te zien op de onderstaande kaart.


Website: http://www.erlebnisbergkappe.de/