Center Parcs Hochauerland ligt midden in de natuur op een kwartiertje met de auto rijden van Winterberg. Net als elk park van het keten beschikt het over een razend populair subtropisch zwembad (Aqua Mundo) en is er daarnaast een uitgebreid scala aan activiteiten. Denk hierbij aan voetbalclinics, de nieuwe ‘Aventura’ buitenspeeltuin, batminton, basketbal, diverse beauty & wellness programma’s, boogschieten, bowlen en nog veel meer! Daarnaast is het park in de winter dichtbij diverse skigebieden gelegen, waaronder die van Winterberg (15 min) en Willingen (30 min).

Er is keuze uit verschillende soorten huisjes (cottages). Huisjes in de categorie comfort zijn er voor 4 tot 8 personen en beschikken standaard over onder meer een tv, keuken met vaatwasser, privé-terras en meer. Een klasse hoger zijn de premium cottages met ruimte voor 2 tot 12 personen afhankelijk van de grootte. Deze beschikken naast wat je bij comfort krijgt ook over opgemaakte bedden bij aankomst, een tweede TV en meer. De meest luxe huisjes zijn die in de VIP categorie, waar een sauna, regendouche, gratis Wi-Fi en elke ochtend gratis broodjes bij horen.

[cta_btn color=”primary” size=”” link=”https://clk.tradedoubler.com/click?p(275221)a(2815584)g(23615654)url(https://www.centerparcs.nl/nl-nl/duitsland/fp_SL_vakantiepark-park-hochsauerland?pl=nav)” ]Prijzen en beschikbaarheid[/cta_btn]

Locatie: