Skiën of snowboarden in een wintersportgebied dichtbij Nederland? Dan is Winterberg de beste keuze. Het gebied beschikt over 27,5 kilometer aan pistes en door de vele sneeuwkanonnen is jaarlijks 3 maanden sneeuwplezier gegarandeerd! Doordat het Sauerlandse dorp zo dichtbij Nederland licht is het een perfecte locatie om een dagje van de sneeuw te genieten. Maar natuurlijk ook voor een weekendje of zelfs een vakantie van een week!

Het gebied

Skigebied

Het gebied bestaat in totaal uit een lengte van 27,5 kilometer aan aaneengesloten pistes, 27 liften en 260 sneeuwkanonnen!

Skipas

Skipas Winterberg

Met de Wintersport-Arena Card heeft u niet alleen toegang tot de pistes in Winterberg, maar ook die van zeven andere gebieden!

Scholen

Skiles

Nog een lesje nodig? Een overzicht van de scholen en de kosten voor het nemen van een les.

Verhuur

Skiverhuur

Een overzicht van de verhuurders inclusief een vergelijking van de prijzen van het materiaal.

Pistekaart

Pistekaart Winterberg

Een volledige kaart met alle pistes van het gebied. Op deze kaart staan alle liften en pistes. De kaart is te downloaden in pdf formaat.

Sneeuwzekerheid

Sneeuwzekerheid

Jaarlijks 90 dagen sneeuw wordt verzekerd door de vele besneeuwingsinstallaties die de natuur indien nodig een handje kunnen helpen.

Webcam

Tips

Bekijk hier live de pistes. We hebben in totaal 12 webcams met uitzicht over het gebied waarop je kunt zien hoe druk het is en hoe de pistes er bij liggen.

Rodelen

Rodelen

Rodelen is leuk voor jong en oud! Er zijn drie rodelliften waarmee je met slee en al omhoog gesleept kunt worden, om vervolgens lekker naar beneden te kunnen glijden!